about

Woodworks is een akoestische coverband uit Zeeland die met akoestische instrumenten muziek maakt. De band is gevormd rond Hans van der Werf, een muzikale duizendpoot die samenspeelt met twee muzikanten. De formatie bestaat altijd uit Hans op zang/gitaar en accordeon, een percussionist/slagwerker en een gitarist/bassist die ook zingt.

De band is te boeken als coverband voor allerlei feesten, café optredens, festivals, trouwerijen, verjaardagen, tuinfeesten, dorpsfeesten. Ons volume kan van volledig akoestisch (echt helemaal niks ingeplugd) tot volledig ingeplugd met een eigen installatie voldoende voor 150 man publiek.

De band treedt dus op met 3 muzikanten

Hans van der Werf (The Old Firm, Fancis Levoy band, The Blue Clay)Hans speelt contrabas gitaar accordeon en zingtHans is van origine accordeonist maar speelt in de band ook gitaar en contrabas. Ook hij zingt in de band, zowel lead als backing. Voordat hij bij deze akoestische coverband speelde, was hij erg actief in de Ierse folk met zijn band The Old Firm

Muzikanten waarmee Hans samenwerkt:

Johan Boere (slagerij van Kampen), Arjan Broek (60’s revolution), Arjan Verdoorn, Mick van Liere, Michaël Leersnyder, Ruben de Keijzer,

Altijd een gedreven, muzikaal en energiek drietal dat begrijpt wat het is om muziek te maken voor het publiek en niet alleen voor henzelf. Een akoestische coverband zoals hij moet zijn!