Band met accordeon

U zoekt een band met accordeon erbij? Wij zijn de band Woodworks, een folk/rock/cover band met accordeon! Naast accordeon gebruiken wij contrabas, cajon, akoestische gitaar en meerstemmige zang. De accordeon gebruiken we voor allerlei soorten muziek. Zo spelen we o.a. Ierse en Schotse folk muziek, ook als smartlappenband worden we ingehuurd maar ook de tegenwoordige muziek zoals ‘Nossa’ van Michel Telo, Rowen Hèze nummers, De Dijk en ga zo maar door. Een band met accordeon erbij geeft gelijk sfeer. Het feest komt net iets sneller op gang met het geluid van de ’trekzak’. De accordeonist van Woodworks speelt al sinds zijn 9e jaar accordeon en weet als geen ander de feestsfeer er in te brengen!

We spelen dus o.a. Ierse folkmuziek. Hierbij moet u denken aan The Dubliners, maar dan net een stukje steviger. Ook The Pogues spelen we, U2 en tal van andere Ierse bands die er bestaan. Nummers komen voorbij zoals : The Wild Rover, Whiskey in the jar, Dirty old town, The Irish Rover en ga zo maar door. Het publiek mag natuurlijk luidkeels meezingen, dat vinden wij als band alleen maar tof!

Ook worden we dus gevraagd als smartlappenband. We spelen dan onder andere nummers van André Hazes, Jan Smit, Koos Alberts, Willeke Alberti en tal van andere bekende Nederlandse artiesten, alles met een knipoog natuurlijk 😉 Voor een band met accordeon bent u bij Woodworks op het juiste adres!

Overweegt u om ons te boeken als coverband, of wilt u graag meer informatie? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op via de contactpagina. U kunt ook even bellen (tussen 9.00 en 22.00) naar 06 2718 6050, we staan u dan zo snel mogelijk te woord.

Een band met accordeon ziet u tegenwoordig niet zo vaak meer. Het instrument is een beetje in de vergetelheid geraakt. Wij (Woodworks) brengen daar verandering in. Kijkt u hieronder naar een 2 filmpjes gemaakt in Utrecht in twee verschillende cafés:Wie weet tot ziens!

Vriendelijke groet,

Mario, Marco en Hans,

Woodworks: een band met accordeon!

band met accordeon boeken? Coverband Woodworks heeft een van de beste accordeonisten van Nederland!