coverband voor bedrijfsfeest

U heeft een coverband voor bedrijfsfeest nodig? Wij zijn de coverband Woodworks, een band die ook op bedrijfsfeesten speelt! Ons repertoire is enorm (450 nummers) en we zijn flexibel, van achtergrondmuziek tot feestband, wij zijn er voor u!
Zoals net gezegd zijn we flexibel, wij zijn opgebouwd (als we überhaupt installatie gebruiken, want we zijn ook compleet akoestisch in te huren als coverband) binnen 30 minuten. Onze repertoire kunt u kiezen, wij staan er voor het publiek, niet voor ons zelf. Onze eigen installatie is voldoende voor 150 man publiek, mocht u meer publiek verwachten dan kunnen wij zorgen voor meer geluid via geluidsbedrijven waar we vaker mee werken.
Coverband voor bedrijfsfeest, waar iedereen het naar de zin heeft? Wij hebben als band al veel bedrijfsfeesten gespeeld, van KPN t/m Rabobank, ook op recepties van kleinere bedrijven hebben we al gespeeld. We houden zelf van gemoedelijk, we betrekken graag het publiek bij ons optreden. Uiteraard passen wij onze kleding aan aan de gelegenheid, u bent netjes, dan zijn wij dat ook. U loopt op slippers, dan doen wij dat ook 🙂

Als coverband voor bedrijfsfeest kunt u ook aangeven dat u een bepaald thema heeft. Zo kunnen wij een kerstsfeer neerzetten, een strandtent sfeer, een jaren 60 sfeer, alles is werkelijk mogelijk. Neemt u gerust contact met ons op om te vragen naar alle mogelijkheden.

Een coverband voor bedrijfsfeest inhuren? U bent bij ons aan het juiste adres, wij spelen, u en uw publiek heeft plezier! Wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Geen enkele coverband speelt zo vaak al wij. Dat is natuurlijk niet voor niets 😉 U boekt ons, wij stellen u niet teleur, muziek maken is ons vakgebied!

Heeft u nog vragen over ons te boeken als coverband voor bedrijfsfeest, aarzel niet, neemt u contact op via de website of bel met : 06 2718 6050.

We zijn er voor uw bedrijfsfeest!! 😀

Coverband voor bedrijfsfeest boeken? WIj zijn Woodworks!