bedrijfsfeest live muziek

U zoekt voor uw bedrijfsfeest live muziek? Wij zijn Woodworks, een akoestische band die live muziek verzorgt op elk evenement!
Of u nu een kleine groep medewerkers hebt of een grote, wij zorgen voor de juiste geluidsapparatuur en het juiste volume (zeker niet te hard). Met ruim 1000 optredens afgelopen 5 jaar hebben we meer dan voldoende ervaring. We hebben al bij meerdere bedrijfsfeesten live muziek verzorgd. Voornamelijk in de provincie Zeeland (daar komen we vandaan). Uiteraard reizen we het hele land af. Van Den Helder t/m Maastricht. Van Cadzand t/m Delfzijl, reizen hoort bij ons vak.

Muziekstijl

De muziekstijl laten we van u, de klant, afhangen. Wilt u relaxte achtergrondmuziek, dat verzorgen wij. Pop en Dance classics? Kunnen wij ook! Een Ierse Folk avond? Met accordeon en meerstemmige zang spelen we dat ook. Neemt u gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

We hebben de beschikking over een goede geluid set en prima podiumverlichting. Het enige dat wij nodig hebben is een stroompunt in de buurt van waar wij spelen. De geluid set die wij gebruiken is voldoende voor 200 man publiek. Mochten er meer mensen verwacht worden, dan kunnen wij uiteraard zorgen voor extra geluid. Dit in overleg met u. Voor een bedrijfsfeest live muziek ? Wij zorgen dat dat geregeld wordt!

Opbouwen en afbreken is bij ons heel snel. We staan binnen 30 minuten klaar. Dit is wel als we de spullen makkelijk op de plaats van ons optreden kunnen krijgen. Afbouwen is hetzelfde. Over het algemeen hebben we geen soundcheck nodig omdat onze apparatuur helemaal is afgestemd.

Verzoekjes

Verder werken wij met verzoekjes vanuit het publiek. We hebben daarvoor speciale kaartjes die ingevuld kunnen worden door het publiek. Dit geeft extra ambiance bij het optreden. We fungeren als een soort jukebox die alle kanten op kan qua stijl muziek. U zult niet teleurgesteld zijn als Woodworks voor uw bedrijfsfeest live muziek verzorgt!

Bedrijfsfeest live muziek, woodworks verzorgt het!

Voor uw bedrijfsfeest live muziek? Woodworks is de ultieme coverband voor elke gelegenheid!