Coverband Zeeland

Coverband Zeeland

U zoekt een coverband Zeeland. Bij ons bent u aan het juiste adres: Woodworks, een akoestische coverband uit Zeeland. We hebben een goed gevulde agenda. Wij spelen uiteraard covers uit het mooie Zeeland, maar gelukkig ook elders uit de wereld. Of het nu een jaren zestig feest is, een studentenfeest of Ierse pub. Wij zorgen voor de juiste sfeer als coverband Zeeland.

Wij zijn wekelijks 3 a 4 maal live te zien en te horen. De meeste optredens zijn vrij van toegang. Kijk even op de agenda waar u ons kunt zien. Uiteraard kunt u ook even contact met ons opnemen.

Wij hebben een brede smaak qua muziek. Dat uit zich ook in ons repertoire. Op het moment van schrijven hebben we een 1200 nummers die we kunnen spelen. Waar we gebruik van maken zijn eigen kaartjes. Hierbij hebben we eigen pennen waar het publiek hun verzoekjes op kan schrijven. Kennen we het? : Dan spelen we het! Coverband Zeeland, Woodworks : succes verzekerd!

We wonen in Vlissingen maar rijden stad en land af om overal op te treden. Zelfs gaan we af en toe naar het buitenland. Mooie festivals, leuke café’s, toffe bruiloften en verjaardagen, tentfeesten, bedrijfsfeesten. We spelen overal en vol overgave!

Ons motto: feest maken we samen! Wij stemmen onze sets af op het publiek. U bepaalt, wij spelen! Van Nederlandse meelallers tot en met tranentrekkers. Van Elvis tot en met Adele, alles kan! Graag zelfs, want dat houdt het voor ons ook spannend als coverband Zeeland.

Mocht u van te voren al een idee hebben van de stijl muziek die u op uw feest wilt horen, laat het ons weten. Wij kunnen eventueel een lijst met covers van nummers doorsturen die we sowieso kennen. Wij coveren graag wat nieuws. Dus de nieuwste van Justin Timberlake? : die doen we. Dat oude nummer van Doris ’twee motten’? : spelen we! Noem het en we spelen het voor u. Zelfs een karaoke versie waar u mee kan zingen is mogelijk. Niets te dol voor ons als coverband!

Coverband Zeeland, Woodworks

Coverband Zeeland, Woodworks. Een coverband uit Zeeland