Caféband – café band

Woodworks is een echte caféband. We hebben geen set lijst en werken voornamelijk met verzoekjes vanuit het publiek. De caféband bij uitstek! Als jukebox fungerend spelen wij alles aan elkaar, van Abba t/m Motörhead, van Elvis t/m Ed Sheeran. Een caféoptreden bestaat uit drie sets van 45 minuten. We maken gebruik van een uitstekend geluidsysteem en hebben daarbij ook een goede set podiumverlichting. Het enige wat wij nodig hebben 220 Volt in de buurt van onze plek van spelen.

Als band bestaan we nu 5 jaar. Het eerste jaar was een opstapjaar waar we vooral onze naam wilden vestigen. Dat ging snel. Na 9 maanden speelden we ruim tien keer per maand en konden we van de muziek gaan leven.

Wij spelen niet voor onszelf, maar voor het publiek. Een caféband moet sfeer brengen in de kroeg, mensen moeten mee gaan zingen, er moet gedanst worden en gedronken! We treden nu ruim tweehonderd keer per jaar op als caféband. Als driemansformatie zijn we ook nog eens goed betaalbaar, zelfs voor de wat kleinere cafés. Opbouwen duurt bij ons maximaal 45 minuten, zo ook het afbreken. Geen ellenlange soundcheck bij ons, even 1 minuut de instellingen checken is voldoende voor ons.

Woodworks is een échte caféband die stad, dorp en land afreist om te spelen. Verzoekjes kunnen zomaar geroepen worden door het publiek, opschrijven op het welbekende bierviltje vinden we zelf iets prettiger. Doordat we nummers (als we het nog niet kennen) á la minute op kunnen zoeken op onze IPad, is geen enkele avond hetzelfde. Voor ons leuk, maar zeker ook voor de café bezoekers! We laten ons graag verrassen door het publiek. Soms met hilarische gevolgen van dien, maar dat zijn we als caféband wel gewend 🙂

Kijkt u gerust eens in onze agenda waar u ons allemaal kunt zien. De agenda wordt dagelijks ge-update, dus mocht u een datum willen vastleggen dan kunt u er alvast eentje uitzoeken. We komen graag eens bij u langs voor een optreden!

Caféband café band coverband Woodworks

caféband Woodworks speelt in elk café of kroeg door heel Nederland