Kroeg bandje

U bent op zoek naar een kroeg bandje ? Woodworks is een echte kroegband die weinig ruimte nodig heeft. Met drie man sterk maken we sfeer in elke kroeg of café. Ons volume is volledig aan te passen, van praktisch helemaal akoestisch tot en met flink ‘feest’ volume, alles is mogelijk. Wij passen ons volledig aan de situatie en uw wensen aan.

In de ruim vier jaar dat we nu bezig zijn hebben we meer dan 700 optredens verzorgd waarbij de sfeer altijd top was! Mensen mee laten zingen, zelfs op het podium, dat moet je voor elkaar krijgen als kroeg bandje. Goed in het licht (we hebben prima podiumverlichting) en de professioneel afgestemde geluidsapparatuur zorgen ervoor dat we goed uit de verf komen. Bekende meezingers, dansbare disco hits, Hollandse smartlappen, Ierse folk, top 40, echt alles komt voorbij als wij als kroeg bandje in uw café komen spelen. Het publiek bepaalt, wij doen ons best aan alle wensen te voldoen.

Ondertussen hebben we een lijst aan nummers waar de gemiddelde jukebox jaloers op is! De genres gaan echt alle kanten op, dat moet ook wel als kroeg bandje zijnde. Onze uitstraling is ook echt bruin café achtig. Alle instrumenten zijn akoestisch, de band is compact maar klinkt als volledige band. Mensen snappen vaak niet waar al het geluid vandaan komt. Met twee zangers is het geheel compleet. Door de twee zangers zijn ook de genres die we spelen zo uiteenlopend. Geen kroeg is hetzelfde toch? Een kroeg bandje dus ook niet 🙂

We wonen in Vlissingen, maar rijden heel Nederland en België door om als kroeg bandje op te treden. Doordat we samen reizen in één bus, zijn de reiskosten laag. Geen gedoe met meerdere auto’s of muzikanten die op verschillende tijden aankomen. Eenmaal aangekomen is het voor ons een kwestie van opbouwen en spelen!

Graag komen we eens langs als kroeg bandje bij uw café om te spelen!

Woodworks, een fantastisch kroeg bandje!

Kroeg bandje boeken? Woodworks is de ideale kroeg band!