Live muziek

U zoekt live muziek voor uw feest of gelegenheid en u zoekt uiteraard via Google. Dat is een goede manier om erachter te komen welke coverband of bands er allemaal zijn die misschien wel voldoen aan uw wensen. Het is lastig om door alle bomen nog het bos te zien.
Uiteraard wilt u ook zeker weten of een band voldoet aan uw eisen. Spelen ze de juiste muziek, staat het niet te hard, hebben ze er zelf wel plezier in, komen ze op tijd, zijn ze flexibel, allemaal vragen die u graag beantwoord wilt hebben.

U kunt natuurlijk een boekingskantoor of evenementenbureau, benaderen om voor u de juiste artiest of band te vinden. Hierbij komen natuurlijk wel extra kosten en heeft u te maken met een tussenpersoon.

Wij zijn de band Woodworks. We spelen ruim 170 keer per jaar. Dat is best veel. We hebben veel podiumervaring en worden vaak terug gevraagd als we ergens hebben gespeeld. We spelen covers van de jaren 60 t/m wat er nu op de radio gedraaid wordt. U heeft een verzoekje? Wij gaan hem spelen! We hebben geen vaste lijst nummers die we afwerken op de avond zelf, alles wordt ter plekke verzonnen. Echt live, levendig dus, omdat we inspelen op het publiek. Anders zou u toch net zo goed een cd op kunnen zetten? Zo denken wij er in ieder geval over.

Kijkt u gerust verder op onze site om meer over ons te weten te komen. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend mailen of bellen voor meer informatie, zie onze contactpagina

Vriendelijke groet,

Mario, Marco en Hans.

Woodworks.

Live muziek boeken kan hier

Live muziek boeken kan hier