Gezellige coverband

U zoekt wellicht een gezellige coverband voor uw feest, het zou zo maar eens kunnen zijn dat wij de juiste band zijn voor uw evenement.
Wij spelen 3 a 4 keer per week en zijn heel het jaar door te boeken. We hebben vrij veel podiumervaring als coverband. Doordat ons repertoire zo groot is (een schatting van meer dan 400 covers), is geen enkele avond hetzelfde. U (het publiek) kunt door middel van verzoekjes, ons laten spelen wat u wilt horen. Dit werkt erg leuk en is interactief, de drempel is hierdoor laag en daardoor wordt het snel gezellig. Samen met het publiek maken we er een mooi feest van, we spreken uit ervaring. Een gezellige coverband nodig? U bent hier op het juiste adres!

Wij hebben de beschikking over een goed geluidssysteem voldoende voor ruim 150 man publiek, dat we zelf bedienen. We passen het volume aan uw wensen aan. Een gezellige coverband staat uiteraard nooit te hard. Verder hebben we podiumverlichting en is er de mogelijkheid muziek te draaien over onze installatie. Vraagt u gerust eens naar alle mogelijkheden via onze contactpagina.

Een kleine greep van artiesten waarvan wij nummers coveren:

Simon & Garfunkel, The Rolling Stones, Michael Jackson, Johnny Cash, Elvis, CCR, Bruno Mars, Queen, Ed Sheeran, The Police, The Pogues, Dubliners, Passenger, Sting, Metallica, Guus Meeuwis, The Scene en nog vele, vele anderen!

Heeft u een bepaald verzoeknummer dat u graag wilt horen op uw feest? Wij studeren hem graag voor u in! Ook kan er meegezongen worden op het podium, wij begeleiden u graag. We zorgen voor een extra zangmicrofoon. Echt alles is bespreekbaar.

Echt gezellig wordt het pas als iedereen meedoet, en dat is ons streven! Uw buurman nooit zien dansen? Wij gaan ervoor zorgen!

 

Hopelijk tot ziens,

 

vriendelijke groet,

de ‘gezellige coverband’ Woodworks!

Gezellige coverband Woodworks het publiek