Woodworks één van de meest spelende bands.

Laats kwam iemand met het feit dat wij (Woodworks) met nu 2 jaar achtereenvolgens 150 optredens per jaar, de meest spelende band van Zeeland en omstreken zijn. Iets om op trots op te zijn toch? Voor ons mag het zelfs nog wel iets meer worden, dus op naar de 160? 🙂

We hebben er in ieder geval nog steeds veel plezier in! Vooral alle verschillende verzoekjes die binnen komen bij de optredens, van Metallica t/m Vengaboys, van Johnny Cash t/m Michael Jackson. Elke keer weer een feest om te mogen spelen. Ook mensen die ‘Slayer’ roepen komen binnenkort aan hun trekken want we zijn een nummer van hen aan het instuderen!

We zitten voor het jaar 2014 op ruim 170 optredens, het wordt dus steeds meer! Veel spelen betekent veel lol en veel muziek! Dat is een mooi iets toch? Elke keer worden we weer teruggevraagd voor optredens, elke keer is het weer gezellig. Misschien worden we wel eens meest spelende band van Nederland, wie zal het zeggen? 🙂 Aan ons ligt het in ieder geval niet. De agenda loopt keer op keer goed vol. Uiteraard werken we hier ook hard voor, het komt zeker niet zomaar aanwaaien.

Veel spelen betekent veel onderweg en veel kilometers. Dat doen we allemaal in ons Volkswagen busje. Met een goede geluidsinstallatie erin rijden we stad en land af. Elke trip is weer gezellig, zeker met een muziekje erbij! Hieronder hebben we een foto van de bus waarmee we alles vervoeren.busje van de akoestische coverband Woodworks, meest spelende band van Zeeland

Hij valt in ieder geval goed op en we zullen hem niet snel kwijt raken 😉 Misschien kom je ons nog eens tegen onderweg ergens op de snelweg. Tuteren mag!

We gaan ervoor om nog meer te spelen, meest spelende band zijn en blijven, daar gaan we voor! Heb je nog een leuke kroeg voor ons om te spelen? Neem even contact met ons op en we gaan ons best doen.

Groeten,

Mario, Marco en Hans.