Ierse band boeken – akoestische band Woodworks

De band Woodworks kunt u ook als Ierse band boeken. De band speelt gerust avondvullend Ierse folk, vertolkingen en ‘verfolkingen’ van bestaande bekende nummers. Van The Dubliners t/m Flogging Molly, van The Pogues t/m Mumford & sons, er komt van alles voorbij. De gebruikte instrumenten zijn daarbij accordeon, akoestische gitaar, contrabas, cajon en meerstemmige zang. Ook voor een avondje Ierse muziek kunt u dus gerust Woodworks boeken!

Één van de leden van Woodworks speelde vroeger in de bekende folk band ‘The Old Firm‘. Hieraan heeft Woodworks een groot gedeelte overgehouden aan Ierse en Schotse muziek, wat we redelijk vaak spelen. Ook op grotere festivals net als in Hoogeveen bij theater de Tamboer, het Irish Festival in de Balver Hohle in Duitsland, het Scrum festival ‘Fields of folk’ en het Fantastyval op de Wouwse Plantage. Regelmatig wordt er bij onze optredens gevraagd naar die muziek, en niet voor niets. Het staat voor feest, gezelligheid, plezier ….en nog eens feest!

U wilt een Ierse band boeken:  U bent bij Woodworks zeker op de juiste plek! Met veel passie worden er allerlei liederen ten gehoren gebracht. Veel van die liederen gaan natuurlijk over drank en het kroegleven, de zogenaamde ‘pub’. Wij nemen u mee naar ons stukje Ierland, zoals wij dat in gedachten hebben. Hieronder hebben we wat opnames staan vanuit onze oefenruimte. Het geeft een klein beetje weer wat we kunnen.

Wilt u ons boeken, neemt u dan contact met ons op. U kunt bellen : 06 2718 6050 of even kijken op onze contactpagina voor onze gegevens.

verder hebben we nog een opname uit Irish Pub O Sheas Eindhoven als impressie. Graag komen we bij u ook spelen! We brengen ambiance, maken de avond met u en het publiek tot een mooie bijzondere avond.

 

 

Hopelijk tot snel,

Slainthe!

Mario Marco en Hans. O ja, de foto is niet zoals we er altijd bij lopen :p

Woodworks als Ierse band boeken voor uw feest, het kan!