St Patricksday Den Haag

We hebben twee achtereen gespeeld op St Patricksday Den Haag op de Grote Markt. De eerste keer was 2014. Dat beviel zo goed dat ze ons gelijk weer geboekt hadden voor 2015. Veel groene kleding, veel Ieren en Ierland liefhebbers, veel Guinness en uiteraard heel veel Ierse folk muziek!
St Patricksday Den Haag is het grootste St Patricks festival van Nederland. Den Haag heeft een grote groep Ieren die er woont. Het is een prachtig festival, wel wat fris aangezien 17 maart niet echt hartje zomer valt 😉 Bewegen is dus een must en daarvoor is onze muziek uitermate geschikt.
We hebben een filmpje gevonden dat vanuit het publiek genomen is om wat sfeer te proeven van het St Patricksfestival Den Haag.

Wij als akoestische band kunnen makkelijk een festival of kroeg uit zijn dak krijgen met (o.a.) Ierse Folk, zoals je ook wel kunt zien op het filmpje van St Patricksday Den Haag aan de Grote Markt.
Wellicht komen we volgend jaar weer terug, wat ons betreft wel want het was een groot succes.
We hebben ook nog een leuke foto genomen vanaf het podium:

St Patricksday Den Haag op de Grote Markt, band Woodworks

St Patricksday Den Haag Grote Markt Irish festival

We spelen als band redelijk vaak op Ierse folk festivals, zoals Skots en Skeef in Friesland, St Patricksday Den Haag festival en ook de Ierse folk avond op het Noordzee zomer festival in Katwijk. Verder worden we veel gevraagd in Ierse pubs zoals Finnegan’s Irish Pub in Apeldoorn, O’Sheas Irish pub in Eindhoven, Mick ‘O Connells in Utrecht, The Irish Cottage in Oude Niedorp en ga zo maar verder. Een Ierse avond vol folk muziek? Wij komen het graag verzorgen! Dubliners, Pogues, Waterboys, Flogging Molly, zomaar een greep uit ons repertoire.

Wie weet tot St Patricksday Den Haag 2017, ons lijkt het fantastisch 🙂

Slainth!
Drink Guinness, it’s good for ya!
Bedankt Den Haag!!