Band voor een feesttent

U bent op zoek naar een band voor een feesttent? Laatst speelden wij nog op het festival Hrieps in Grijpskerke in de hoofdtent, de eerste band voor een feesttent waren wij: de band Woodworks. Een prachtig publiek van 2500 man wat lekker uit zijn dak ging! Hieronder ziet u een filmpje:

Wij zijn duidelijk een band voor een feesttent, geschikt voor elk publiek! Of er nu 200 man staat of 3000, dat maakt ons geen verschil, het publiek mee laten zingen, laten dansen, uit hun dak gaan op gouwe ouwe en heerlijke nieuwe nummers, alles is mogelijk! Een set voor een feesttent duurt bij ons tussen de 60 en 90 minuten.

Een band voor een feesttent heeft natuurlijk al veel ervaring en dat hebben wij ook. Met nu ruim 200 optredens per jaar spelen we zoveel dat de band als een geoliede machine loopt. Het publiek vermaken, de tent op zijn kop, bier gooien, blije mensen, veel plezier en veel meezingen daar gaan we elke keer voor, zo ook dus in een feesttent.

We zijn als band voor een feesttent gevraagd in Kamperland bij Music 4 wheels. Een maximum van 500 man paste erin maar super gezellig! Hieronder hebben we een foto van die avond:

band voor een feesttent

Een band voor een feesttent nodig? Woodworks is de akoestische sensatie van dit moment!

Voor de volgende editie van beide festivals zijn we al weer uitgenodigd, super tof natuurlijk! We hebben het sowieso erg vaak dat we worden terug gevraagd voor een feest. We spelen natuurlijk ook gerust op tuinfeesten, in cafés en in kleine zalen, maar als band voor een feesttent, die vol blije enthousiaste mensen is, te mogen spelen blijft super, so get them on! 🙂

Mocht u ons willen boeken of heeft u meer informatie nodig, neem gerust vrijblijvend contact op met ons.

 

Vriendelijke groet,

 

Woodworks.