Zeeuwse coverband

Zeeuwse coverband Woodworks

Wij zijn Woodworks, een Zeeuwse coverband uit Vlissingen. Wij zijn 5 jaar geleden begonnen in Oost-Souburg als Zeeuwse coverband.

Alle drie zijn we afkomstig uit Zeeland. Marco Blom komt oorspronkelijk uit Arnemuiden. Mario Hillebrand komt uit Vlissingen. Hans van der Werf uit het dorpje Sint Maartensdijk (eiland Tholen). We hebben elkaar leren kennen op het terrein van boer Vos, waar allemaal oefenruimtes zijn voor de Zeeuwse coverband in het algemeen.

We spelen uiteraard ook veel nummers uit Zeeland. Voorbeelden zijn natuurlijk Bløf en Racoon. Maar ook van Surrender en de Lammakettas. Deze bands worden vaak aangevraagd als we in Zeeland spelen maar soms ook ver buiten de Zeeuwse grens vragen ze ernaar. Velen zullen ons al als Zeeuwse coverband gezien hebben in één van de vele Zeeuwse café’s waar live muziek gespeeld wordt. Denk aan café Speyk in Vlissingen, waar we elke woensdag spelen. Maar ook

– strandpaviljoen de Panta Rhei (ook Vlissingen) waar we een keer of 5 per jaar staan

– café de Concurrent (Vlissingen)

-Kasteel van Batavia (Westkapelle),

-camping Hof van Domburg,

-Tramzicht (Domburg),

-de Pekelinge (Oostkapelle),

-La Porte d’Or (IJzendijke),

-café centraal (Breskens) en ga zo maar verder.

Mocht je willen weten waar we als Zeeuwse coverband allemaal spelen, check dan even onze agenda die elke week ge-up-date wordt. Wil je ons boeken of zoek je meer informatie, bel of bericht ons gerust. We zijn te bereiken via onze contactpagina.

Uiteraard worden we veel gevraagd in en rondom Zeeland. Op zich niet verwonderlijk, wij komen van Zeeland. We worden echter ook best vaak gevraagd buiten de Zeeuwse provincie. Zo spelen we regelmatig in Friesland. We worden veel gevraag omgeving Apeldoorn. Maar ook Eindhoven doen we vaak aan (Ierse pub ‘O Sheas).

Vraag mensen naar een Zeeuwse coverband en ze zullen snel met de naam Woodworks komen. We spelen graag, op verzoek en liefst zoveel mogelijk.

 

Zeeuwse groet!

 

Mario Marco en Hans.

Zeeuwse coverband Woodworks

Zeeuwse coverband Woodworks speelt binnen en buiten het mooie Zeeland