Band inhuren

U wilt een band inhuren voor uw feest? Graag stellen we ons aan u voor. Wij zijn de band Woodworks, een driemans formatie uit de provincie Zeeland. Een grote kans dat u ons al eens  ergens gezien heeft aangezien we zo’n 170 keer per jaar optreden door heel Nederland. Mocht u ons nog niet kennen, hier een korte beschrijving van onze band:

Wij bestaan dus uit drie muzikanten, Mario Hillebrand, Marco Blom en Hans van der Werf. Wij spelen op akoestische instrumenten alle covers die u zich maar voor kunt stellen. Ons repertoire reikt dan ook van de jaren 60 tot de hedendaagse pop muziek zoals Ed Sheeran en Dotan. We spelen Engelstalig en ook nummers van een aantal Nederlandstalige bands, zoals Bløf, de Dijk, The Scene en Acda en de Munnik. Elke week leren wij een aantal nieuwe nummers doordat we veel met verzoekjes werken vanuit het publiek. Sommige nummers die mensen opschrijven of aanvragen hebben we nog nooit van gehoord. We nemen die mee en studeren ze in, zodat er bij een volgende keer geen ‘nee, helaas’ als antwoord gegeven wordt.

Er zijn al veel cafés die ons als band inhuren, regelmatig worden we terug gevraagd. Dat is ook de rede dat onze agenda zo lekker goed gevuld is. Ons als band inhuren is prijstechnisch gezien ook aantrekkelijk. Wij doen alles in eigen beheer, van boeking tot betaling, van opbouwen tot afbreken van de tent (letterlijk en figuurlijk 😉 ). We rijden altijd met z’n drieën in een Volkswagen bus waar alles inpast. Onze geluidsset is voldoende voor 200 man publiek en regelen we zelf in. Geen poespas, geen gedoe, gewoon waar voor uw geld. Een aantal nummers extra spelen, geen probleem, dat hoort er toch bij? We vragen hier niets extra’s voor, service van de zaak. U wilt een band inhuren, dan wilt u toch ook waar voor uw geld? Wij hebben gelukkig nog nooit iemand teleur moeten stellen. Wij zijn muzikant van beroep en houden van muziek, een mooie combi toch?

Band inhuren? Vraag gerust Woodworks 🙂 Hieronder een plaatje van een recent optreden in de Beurs van Berlage (Amsterdam), een optreden voor jong en oud!

Band inhuren voor uw feest? Akoestische coverband Woodworks