Band voor een tuinfeest

U heeft een band voor een tuinfeest nodig? Wij zijn Woodworks, een band die op elk volume kan spelen. Van geheel akoestisch tot en met volledig uit versterkt. Als u een band voor een tuinfeest wilt hebben, dan kunnen we ons voorstellen dat uw buren ook mee genieten. Op zich is dat geen probleem, maar dat kan het wel worden. Wij zorgen dat het volume zo aangepast wordt dat het niet hinderlijk is voor de buurt. Wij zijn de volgende dag weg, uw buren blijven nog wel even uw buren 🙂

We spelen op akoestische instrumenten wat er ook nog eens leuk uitziet. We hebben niet een volledig drumstel maar werken met een cajon. Dat is een houten percussie instrument. Verder hebben we de contrabas, klinkt mooi en ziet er ook prachtig uit, akoestische gitaar, accordeon (voor folk muziek) en natuurlijk zingen wij.

Ons repertoire is erg uiteenlopend. Van rustige nummers zoals ‘Love you more’ van Racoon, ‘Tears in Heaven’ van Eric Clapton tot en met feestnummers en flinke rock zoals CCR, Queen, Metallica, Nirvana. Echt praktisch alles is mogelijk als wij komen spelen in uw tuin.

Mochten we als band voor een tuinfeest geboekt worden dan is het handig om even contact met ons op te nemen om één en ander door te spreken wat de mogelijkheden zijn. Met mooi weer (waar iedereen natuurlijk op hoopt) kunnen we gewoon in de buitenlucht staan, een stroompunt in de buurt is wel een vereiste (tenzij we dus volledig akoestisch spelen). We hebben ook wat verlichting met ons mee, dus mocht het donker worden dan zorgt ons licht voor een warme prettige sfeer in uw tuin.

Wij zijn in akoestische setting ook mobiel. Dat betekent dat we meerdere plaatsen in kunnen nemen waar we dan spelen. Samen met u zoeken we de juiste plekjes. Verzoekjes zijn altijd welkom, wij maken geen gebruik van een vaste setlijst maar kijken ter plekke wat de mensen willen, u vraagt, wij spelen!

We hopen dat wij als band voor een tuinfeest langs mogen komen bij u en er een mooi feest van mogen maken!

band voor een tuinfeest - Woodworks - akoestische coverband