coverband bruiloft

Coverband bruiloft, een goede combinatie! Wat is nu één van uw mooiste dagen zonder een goede coverband? Wij zijn Woodworks, een (ietwat eigenzinnige) coverband uit Zeeland, Vlissingen om precies te zijn. Met ruim 170 optredens per jaar zijn wij één van de meest spelende bands van Nederland. We spelen overal in Nederland, België en Duitsland. Van festival tot dorpskroeg, van feesttent tot…. u raadt het al… bruiloften! Al vele bruiloftsfeesten hebben we gespeeld en altijd met erg leuke reacties, zowel tijdens de optredens als erna. We zijn altijd met drie man. We bouwen alles zelf op, doen zelf de soundcheck. Bij ons is het geen poespas, goede spullen, goed geluid, prima instrumenten en (al zeggen we het zelf) top muzikanten!

Wij werken bij de optredens niet met een vaste set list maar kijken wat het publiek ter plaatse graag wil horen. Uiteraard kan het bruidspaar van te voren ook al een keuze aangeven van nummers en/of muziekstijl. In totaal hebben we rond de 430 covers, dit wordt elke week aangevuld met nummers dus waarschijnlijk wanneer u dit leest zijn het er minimaal 431 😉

Coverband bruiloft, uw zoektermen op het internet. Het is een wirwar aan bands en boekingsbureaus waar u mee te maken krijgt, dat weten wij ook. Wij raden aan eens te komen kijken bij een live optreden van ons. U kunt ons vragen waar dat is via de contact pagina of kijkt u even op onze agenda. Alle data zijn zo goed als up-to-date.

Een aantal dingen waar wij rekening mee houden als coverband bruiloft:

Wij zijn ruim op tijd om op te bouwen. Opbouwen zelf duurt maar 30 minuten maximaal. Soundcheck 10 minuten, ook maximaal. Uiteraard is alles van te voren te bespreken. De kans is aanwezig dat u ook op locatie eet. Wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat en u geen last van ons heeft, het is immers uw feestje 🙂 Verder passen wij volume volledig aan aan uw wensen. Wil er iemand spreken tijdens de avond? Wij hebben extra microfoons met ons mee. Er kan ook muziek over onze installatie gespeeld worden, dit natuurlijk in overleg.

Wellicht tot ziens, wij zijn graag uw coverband bruiloft.

Kijkt u gerust verder op onze website.

groeten, Mario, Marco en Hans.

coverband bruiloft, Woodworks, een eigenzinnige carband die op elk feest wordt gevraagd!