Partyband

Goedemorgen! Wij zijn partyband Woodworks, een coverband die op ludieke wijze feest maakt met louter akoestische instrumenten! Accordeon, cajon, contrabas, feest tot en met! Van Rowen Heze tot The Pogues, Iers, Amerikaanse folk, Nederlandstalig, werkelijk alles is mogelijk. Met een erg breed repertoire (wij kennen zelf geen enkele band die meer dan 420 covers heeft in het repertoire) maken wij van elk feest een top feest! We hebben al op grote evenementen gestaan van meer dan 5000 man publiek, maar houden net zoveel van een toffe kroeg of café waar de boel los mag! Partyband nodig? Wij houden ons aanbevolen 🙂 Check gerust onze best-wel-drukke agenda waar we allemaal spelen. Feest mag het zijn, wat ons betreft 7 dagen per week. En die zijn wij dus ook beschikbaar; wij zijn fulltime muzikant.

Een partyband past natuurlijk in een feesttent, maar ook voor een privé feest, zo denken wij. Het feest is overal, je moet alleen het vuur even aansteken 😉 Met nummers uit de jaren 60 (Johnny Cash/ Elvis/ Beatles) t/m hardrock (Guns ’n Roses, Metallica), van liefdesliedjes (Love you more, Racoon) t/m  snoeiharde Grunge (Nirvana, Smells like teen spirit) maken wij uw evenement tot een waar feest. Iedereen kent de partynummers. We spelen zelfs Mental Theo en de tegenwoordige DJ hits als ‘Wake me up’ van Avicii. Werkelijk niets is ons te gek als partyband!

We hebben de beschikking over eigen geluid voldoende voor 150 man publiek, dit voor de kleinere feesten. Mocht er meer nodig zijn dan kunnen wij daar uiteraard ook voor zorgen. We rijden zelf rond met ons tour busje, altijd feest, richting optredens maar er ook van terug! In een beetje hippie achtige bus rijden we door het hele land, elk weekend met 3 a 4 optredens. Grote kans dus dat u ons als partyband langs ziet komen!

Tot de volgende…. party :p

 

Marco, Mario en Hans.

Partyband Woodworks coverband