coverband huren

Een coverband huren? Woodworks is een akoestische coverband en in te huren voor al uw feesten en partijen! Ook voor festivals of tentfeesten zijn wij als band in te huren. We spelen voornamelijk covers in een compleet nieuwe jas. Covers van Johnny Cash t/m Metallica, van Guus Meeuwis t/m Bruno Mars, van Queen t/m André Hazes, niets is ons te gek. We zijn als coverband begonnen  in 2010 en spelen zo’n 160 keer per jaar in binnen maar ook buitenland. We zijn ingehuurd bij bruiloften, verjaardagen, voor café optredens maar ook bedrijfsfeesten, school/examen feesten, tuinfeesten en zelfs een uitvaart….

Een coverband huren kan best lastig zijn. Vooral de keuze van band. Wij zijn in ieder geval erg flexibel met alles. U kunt van te voren een repertoire keuze doorgeven. Wij gaan onze uiterste best doen al uw verzoekjes te spelen. U wilt een coverband huren? Wij gaan ervoor zorgen dat we voldoen aan uw eisen, we hebben nog nooit iemand teleur moeten stellen!

Uw feest of evenement is belangrijk voor u, maar ook voor ons. Wij spelen in op de wensen van u. We zijn de ‘kelners’ van de muziek, we spelen dienend, niet alleen wat wij leuk vinden, uw wensen zijn belangrijk! U wilt een coverband huren, wij zijn wellicht de juiste band. Wij zijn altijd op tijd aanwezig voor het optreden om op te bouwen en zelfs om nog eventuele dingen te bespreken. De puntjes op i zijn erg belangrijk voor ons.

Kijkt u gerust een naar onze (best wel drukke) agenda wanneer we eventueel nog beschikbaar zijn. U kunt bellen maar ook mailen. Alles wat u nodig heeft staat op onze contact pagina.

We hebben al bij veel feesten mogen optreden en kijken ernaar uit dat u ons als coverband huurt en wij er een waar feest van mogen maken 🙂

Publiek coverband huren Woodworks

Publiek coverband huren Woodworks