akoestische band voor bruiloft – Woodworks – contrabas, gitaar, cajon

U heeft een akoestische band voor bruiloft nodig? Woodworks is een akoestische band die geheel op ‘houten’ instrumenten met veel passie muziek speelt. Contrabas, cajon, akoestische gitaar, accordeon en meerstemmige zang is de basis van dit drietal. Wij spelen overal, dus ook op huwelijksfeesten.

Nadat u het ‘ja- woord’ heeft uitgesproken is het natuurlijk tijd voor feest! Het is vrij normaal dat niet iedereen gelijk op de dansvloer staat. Mocht u ons als akoestische band voor bruiloft boeken, dan zullen wij ervoor zorgen dat het publiek eerst wat kan wennen en we zorgen dat het geheel uiteindelijk in een feestelijke sfeer komt. Voetjes van de vloer en meezingen is ons motto! Wij spelen niet als de geijkte bruiloft band. Wij spelen in op het publiek en op de wensen van het bruidspaar. Verzoekjes zijn van harte welkom, zowel van het pas getrouwde stel als van het publiek ter plekke. Met een repertoire van ruim 400 nummers is er keuze genoeg voor jong en oud! Nummers van de jaren 60 t/m de hedendaagse top 40, alles komt voorbij, u vraagt, wij spelen!

Wat ook prettig is, is dat wij als band voor bruiloft het volume compleet aanpassen aan de hoeveelheid mensen en ook aan de loop van de avond. Op het begin is vrij logisch dat het volume zo staat, dat mensen eventueel nog kunnen praten. Naarmate de avond vordert zal de feeststemming toenemen, waarmee ook enigszins het volume. Natuurlijk binnen de grenzen van uw wensen 🙂

Bij een bruiloft zorgen wij dat we ruim op tijd aanwezig zijn om op te bouwen. Ruim voor alle gasten op de voor u zo belangrijke trouwdag aanwezig zijn, staan wij al klaar, gesoundchecked en wel.

Mocht u meer informatie hebben over ons als coverband of akoestische band voor bruiloft, neemt u dan gerust contact met ons op via de contactpagina. U vindt daar al onze benodigde contactgegevens.

 

Groetjes en hopelijk tot ziens!

Marco, Mario en Hans.

Hieronder een foto van het publiek op een trouwfeest waar we speelden

 

akoestische band voor bruiloft of partijen, zie hier het publiek!