Band Huren- Woodworks, een band met ruim 400 nummers in het repertoire

Een band huren, wie wil dat nou niet bij zijn of haar feest? Wij zijn Woodworks, een akoestische band die in te huren is voor elke gelegenheid. Of dat nu een trouwerij is, een receptie, een verjaardag of een tof kroeg/café optreden, u kunt ons overal als band huren.

We hebben een breed en ook groot repertoire aan nummers. We coveren alles op eigen wijze met akoestische instrumenten. Alles is wel ingeplugd maar kan zo hard of zacht gezet worden als dat wenselijk is. Wat we hiermee willen zeggen is: Ons volume is nooit te hard. Mensen kunnen genieten van de muziek en later best uit de bol gaan, maar er kan ook gerust gepraat worden. Ideaal dus voor iedereen, ook voor kleine kinderen, mocht die wens er zijn!

Geen cover is ons te gek, van Queen tot Rolling Stones, van The Doors tot Red Hot Chilli Peppers, we spelen het allemaal.

We hebben de beschikking over eigen geluid wat ruim voldoende is voor 150 man publiek. Ook hebben we podiumverlichting zodat we altijd goed te zien zijn. Ons optreden bestaat meestal uit 3 sets van 45 minuten binnen een tijdsbestek van ongeveer drie tot drie en een half uur. Het opbouwen is bij ons zo gepiept, we staan binnen 30 minuten volledig opgesteld. De soundcheck is kort (5 minuten) dus niet hinderlijk. Uiteraard is opbouwen en soundchecken in overleg met u als klant.

Een band huren hoeft helemaal niet heel duur te zijn. Woodworks is te betalen, ook voor de kleine cafés en tuinfeesten thuis. U kunt ons vrijblijvend mailen of bellen, u zit echt niet gelijk ergens aan vast.

Wij drukken de prijs door o.a. geen gebruik te maken van een boekingskantoor of evenementenbureau (wat echt veel in prijs scheelt) en we reizen als band samen in 1 bus, dus niet dat er 3 voertuigen moeten rijden met alle kosten erbij.

Ons  als band huren kan via de contactpagina, ook voor vragen of opmerkingen kunt u daar terecht.

Band huren - Woodworks, akoestische coverband uit Zeeland in te huren voor al uw feesten.