Band boeken – Woodworks – repertoire van ruim 400 nummers

Een band boeken voor uw evenement, feest bruiloft of gewoon bij u in het café? Woodworks is een band met een groot en ook breed repertoire aan nummers. Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar en dus altijd in te huren of te boeken als band.

Een band boeken kan soms best prijzig zijn. Wij kunnen de kosten drukken doordat wij o.a. geen gebruik maken van een boekingskantoor of agency. Dit scheelt al aanzienlijk in prijs (toch snel 15 tot 20 %). Verder hebben wij de beschikking over een goede eigen geluidsinstallatie, wonen alle drie dichtbij elkaar en rijden samen in 1 bus. Dat scheelt dus ook in kosten.

Ons doel van een optreden is het publiek het naar de zin te maken. Wij werken niet met een set lijst maar vooral met verzoekjes vanuit het publiek. Dit brengt gelijk al sfeer en gezelligheid en maakt het ook gelijk interactief. Verder passen wij het volume aan aan de ruimte en het aantal bezoekers. Wij kunnen van compleet akoestisch (écht helemaal unplugged) tot volledig versterkt spelen, alles is mogelijk.

Mocht u interesse hebben ons als band te boeken, of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.

Voor vrije data kunt u onze agenda even checken.