Coverband boeken – Woodworks – band met ruim 400 covers

Een coverband boeken voor uw evenement? Wij zijn Woodworks, een coverband met een repertoire van meer dan 400 covers. Wij coveren nummers op eigen wijze, met gebruik van louter akoestische instrumenten waaronder cajon, contrabas, akoestische gitaar en accordeon. Uiteraard wordt er ook gezongen! Van de drie in de band zingen er twee. Bij een optreden komt er van alles voorbij. Van Johnny Cash t/m Michael Jackson, van AC DC t/m Bruno Mars, niets is onze band te gek, u vraagt, wij spelen praktisch elke cover die u wilt horen. Kennen we hem niet? Dan doen we sowieso een poging of studeren het nummer voor u in. Klik hier om wat geluidsopnames van covers te horen uit onze oefenruimte.

Een coverband boeken kunt u gewoon zelf doen. U heeft hier niet per se  een boekingskantoor voor nodig. Veel van onze optredens zijn gratis toegankelijk, u kunt dus gerust eens komen kijken hoe wij spelen en proeven van de energie en passie waarmee wij spelen. Mocht u denken: Ja, ik wil deze coverband boeken, neemt u dan contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen mag natuurlijk ook. Al onze gegevens staan op onze contactpagina.

We begrijpen dat een coverband boeken niet bij de alledaagse dingen hoort. Wij zijn onszelf hiervan bewust. Uiteraard zijn naast kwaliteit de kosten belangrijk voor u. Wij zijn niet duur, zelfs niet voor het kleine café. We leven wel van de muziek, dus gratis gaat helaas niet lukken. Wilt u een prijs opgave? Bel gerust met 06 2718 6050 als u onze coverband wilt boeken en de prijs graag wilt weten. Aantal dingen die de prijs beïnvloeden: Tijd (duur) van spelen, aantal kilometers naar het optreden,  hoeveelheid apparatuur dat nodig is (geluid) en of er entree wordt gevraagd.

Kijkt u gerust nog eens rustig rond op onze website en, mochten er vragen zijn: don’t hessitate to call!!

 

Vriendelijke groet,

Woodworks.

coverband boeken, Woodworks