Live band boeken

U wilt een live band boeken? Woodworks zou zo maar eens de juiste band voor uw feest of evenement kunnen zijn!
Met een repertoire van over de 400 nummers kunt u met deze band alle kanten op. Van de jaren zestig tot de hedendaagse hits (elke week komen er nieuwe nummers bij), alles komt voorbij. Verzoekjes voor en tijdens ons optreden zijn altijd welkom.
De band is te boeken voor live optredens. Woodworks is 7 dagen per week 24 per dag beschikbaar, neemt u gerust contact met ons op via de contact-pagina voor de mogelijkheden. U kunt ook gerust een optie plaatsen.

We begrijpen dat een live band boeken voor uw evenement lastig kan zijn, ook prijstechnisch. Woodworks kan de kosten drukken door geen gebruik te maken van een boekingskantoor (scheelt snel al 15 tot 20 %). De band heeft eigen geluid voldoende voor 150 man publiek en de band reist samen in 1 bus, dus geen muzikanten die allemaal afzonderlijk met 1 auto rijden.

Woodworks weet dat mensen een live band boeken voor de gezelligheid, de sfeer. Door onze instrumentkeuze is er van alles mogelijk. We kunnen heel relaxed Jack Johnson stijl spelen maar ook lekkere dansbare muziek als Beatles, CCR, Ed Sheeran. Ook het publiek laten meezingen op krakers als ‘Sweet Caroline’ en ‘Hey Jude’ is voor ons geen enkel probleem! Meezingen en meeswingen, dat is eigenlijk meestal ons doel als mensen ons als live band boeken. We houden van gezelligheid en vrolijkheid, humor is ook belangrijk bij onze optredens.

Bij ons is de opbouwtijd kort. Binnen een half uur staan we gereed. Wij hebben geen ellenlange soundcheck, die duurt bij ons maximaal 5 minuten. Dus geen ergernissen over gitaristen die een half uur of langer zitten te piemelen met hun sound, gewoon snel en eenvoudig. Dat werkt voor u maar zeker ook voor onszelf het prettigste!

Heeft u nog vragen over de band of wilt u meer informatie wat betreft ons als live band boeken, dan horen wij dat graag!

 

Vriendelijke groet,

 

Mario Marco en Hans

Woodworks.

live band boeken - coverband Woodworks maakt er altijd een feest van!