Ierse folkband

U zoekt een Ierse folkband voor uw feest of evenement? Wij zijn Woodworks, een band bestaande uit 3 muzikanten die o.a. een flinke dosis Ierse folk speelt! We gebruiken akoestische instrumenten die wel vaker in een Ierse folkband gebruikt worden: Cajon (dat is een percussie instrument), accordeon, akoestische gitaar en uiteraard wordt er veel gezongen! Zo nu en dan gebruiken we ook de ’tin whistle’ (Ierse fluit). Ons folk repertoire bestaat uit nummers van The Dubliners, The Waterboys, Flogging Molly, Dropkick Murphy’s, Great Big Sea, Mumford & Sons en nog vele anderen. Van mooie ballades tot en met de Ierse Pub songs –  sing- alongs, alles komt voorbij mocht u ons als Ierse folkband boeken.

Als band hebben we al vaak in Ierse pubs gespeeld, zoals in Mick O’Connels (Utrecht) (zie kort filmpje hieronder)

Maar ook in The Irish Cottage (Oude Niedorp), O’Sheas (eindhoven), Sally o’Briens (Zwolle) en nog vele anderen. Ook hebben we op het grote Irish Festival Balver Höhle gespeeld, dat is in Duitsland. Overal zijn de optredens een groot succes, we worden praktisch altijd terug gevraagd!

Mocht u dus een Ierse folkband willen boeken, dan bent u bij ons dus op het juiste adres. Neemt u gerust contact op om te vragen naar alle mogelijkheden. We hebben de beschikking over een kwalitatief goede geluidsset en een kleine set podium verlichting, voldoende voor een publiek tot 150 personen. Mocht er meer publiek verwacht worden dan kunnen wij eventueel meer apparatuur regelen.

Hieronder een foto van het publiek in Mick O’ Connels, Utrecht. Wij spelen hier een aantal keer per jaar. Checkt u onze agenda als u eens wilt komen kijken en luisteren. Let wel: NIet alle optredens zijn puur Folk, wij spelen ook andere genres. Mocht u zeker willen weten dat we ook wat Ierse folk spelen op die avond, belt u dan even met: 06 2718 6050 of mail naar info@woodworks-music.nl.

Ierse folkband boeken? Wij zijn Woodworks, een akoestische folk/rock coverband uit Zeeland