smartlappenband boeken

U wilt graag een smartlappenband boeken voor uw feest of evenement? Wij zijn Woodworks,, een band die u ook als smartlappenband boeken kunt. Van Johnny Jordaan t/m André Hazes, alles komt voorbij. We spelen allerlei soorten smartlappen, van oude zeemansliederen t/m Amsterdamse smartlappen. Wij maken gebruik van (uiteraard) de accordeon, akoestische gitaar en percussie (cajon/hi-hat).

Een avond smartlappen kan avondvullend, dat betekent 3 x 40 minuten binnen een tijdsbestek van 3 uur. Uiteraard kunnen we ook gewoon 1 set knallen met alle bekende smartlappen hits! Johnny Jordaan, Koos Alberts, Willeke Alberti, Zangeres zonder naam, De Havenzangers, alles komt gewoon voorbij en meezingen is natuurlijk een must!

Uiteraard kunt u ons ook als smartlappenband boeken voor uw bedrijfsfeest, trouwfeest, tuinfeest, feesttent of gewoon in het café. Wij zijn een coverband waar u alle kanten mee op kunt. We maken ons niet druk over een setlijst, wij spelen wat u en het publiek wil horen. U wilt smartlappen? Wij spelen die voor u, vol bezieling, met tranen en de snik in de stem!

Waar we vooral voor gaan is met een smartlappen avond het publiek mee te laten zingen, eigenlijk maakt dat de avond compleet! Het feest maken we samen met het publiek, ambiance, daar gaan we voor de 100% voor.

Als band zijn we erg flexibel. We zijn in principe opgebouwd binnen 30 minuten, inclusief korte soundcheck. Dat is als we onze eigen set geluid gebruiken, voldoende voor 150 man publiek. Een smartlappenband boeken als korte act/surprise is dus vanwege de korte opbouwtijd zeker mogelijk. Afbreken doen we binnen 20 minuten.

Elk optreden is voor ons een feestje. Dat feestje maken we samen met het publiek. Hieronder hebben we een kort filmpje wat we zelf gemaakt hebben bij het smartlappenfestival in Utrecht 2014.

u wilt een smartlappenband boeken? Neemt u gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden, ook kunnen we u doorverwijzen naar collega muzikanten mochten wij niet kunnen vanwege onze drukke agenda.

 

Hopelijk tot ziens,

 

Marco, Mario en Hans.

Smartlappen band boeken, coverband Woodworks speelt van alles en kunt u dus ook als smartlappenband boeken