Live muziek boeken

Live muziek boeken kan bij ons! Wij zijn een band bestaande uit 3 muzikanten die elke dag van de week beschikbaar zijn. U kunt ons inhuren op elk moment van de dag, elke dag van het jaar!
Live muziek boeken voor een tuinfeest, bruiloft, bedrijfsfeest of gewoon bij u in het café, alles is mogelijk.

De rede dat u live muziek wilt boeken is natuurlijk omdat live muziek nu eenmaal veel gezelliger is dan een cd opzetten of wat tegenwoordig steeds vaker gebeurt: er wordt een computer speellijst afgespeeld. Dit heeft natuurlijk helemaal geen gevoel. Wij als band spelen in op het publiek. We zijn een soort jukebox waar van alles aangevraagd kan worden. Of het nu een nummer is uit de jaren 70 van Janis Joplin of een hedendaagse hit zoals van Passenger, wij spelen echt van alles. Contact met het publiek is een must voor ons! Op deze manier blijft het ook nog eens leuk verrassend voor ons als live band. Soms komen er verzoekjes binnen die we helemaal niet verwachtten, Hazes net na Metallica? Het kan bij ons zomaar voorkomen!

Live muziek boeken voor uw evenement, feest of café, wij kunnen u verder helpen. Met ruim 4 jaar podiumervaring en daarbij ruim 150 optredens per jaar, kunnen we zeggen dat we genoeg live ervaring hebben als band zijnde. Ook omdat we praktisch overal waar we spelen, worden teruggevraagd. Leuk voor ons, maar ook voor het publiek natuurlijk!

We spelen als band verschillende stijlen. Het kan rustig en ingetogen tot feestelijk en hard. U kunt van te voren uw wensen doorgeven maar we kunnen ook ter plekke kijken wat het beste past. Flexibiliteit, daar gaat het om!

Mochten wij nou niet kunnen omdat we al een optreden hebben, dan kunnen we u ook nog verder helpen met live muziek boeken door een andere band aan te bevelen. We hebben veel contacten met andere muzikanten. Kijkt u eerst even op onze agenda of wij beschikbaar zijn of bericht of bel ons via de contactpagina.

Vriendelijke groet,

 

Woodworks.Live muziek boeken, akoestische coverband Woodworks